Wijnaldum maakt na maandenlange absentie zijn rentree bij AS Roma

Reacties

Georginio Wijnaldum is na een afwezigheid van een halfjaar terug bij AS Roma. De middenvelder maakte zojuist als invaller zijn rentree, tijdens de competitiewedstrijd tegen US Lecce.

Wijnaldum maakt na maandenlange absentie zijn rentree bij AS Roma
© Pro Shots
Lecce
Lecce
1 - 1
AS Roma
AS Roma

De 32-jarige Wijnaldum maakte in de zomer de overstap van Paris Saint-Germain naar Roma, met als doel om zich in de Nederlandse WK-selectie te spelen. Kort na zijn debuut tegen Salernitana (op 14 augustus) ging het echter mis tijdens een training: Wijnaldum brak zijn scheenbeen en moest daardoor maandenlang revalideren. Het WK in Qatar ging aan zijn neus voorbij.

Wijnaldum is inmiddels weer fit en zat aan het begin van deze maand, tijdens de bekerwedstrijd tegen Cremonese, voor het eerst weer bij de selectie. Toen bleef hij echter negentig minuten op de bank zitten. Zaterdag liet José Mourinho Wijnaldum tegen Lecce voor het eerst sinds augustus weer speelminuten maken. De Nederlander kwam na 83 minuten binnen de lijnen voor Nemanja Matic. Op het moment dat Wijnaldum binnenkwam stond het bij Lecce - Roma 1-1. 

Volg het restant van het duel via VI Live:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.