Wijnaldum laat PSG-fans dromen: 'Hopelijk winnen we de Champions League'

Reacties

Georginio Wijnaldum heeft in zijn eerste reactie op het clubkanaal van Paris Saint-Germain direct het magische woord laten vallen: Champions League. De Nederlander hoopt de heilige graal eindelijk naar Parijs te kunnen brengen.

Wijnaldum laat PSG-fans dromen: 'Hopelijk winnen we de Champions League'
© Pro Shots

'Ik ben héél gelukkig dat ik voor club als PSG mag gaan spelen. Ze hebben enorm goede spelers, een goede manager en PSG is een club die speelt voor titels en altijd meedoet om de prijzen. Ik kijk ernaar uit om het team te ontmoeten, want ik heb al veel goede verhalen gehoord over het team. Ik heb begrepen dat de spelers heel close zijn met elkaar en ik kan niet wachten om daar deel van uit te maken', zegt Wijnaldum in zijn eerste reactie op de social media van de Parijzenaars nadat donderdagmiddag bekend werd dat hij de overstap van Liverpool naar PSG maakt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Hij vervolgt: 'Je wilt altijd met de beste spelers om je heen spelen en PSG heeft echt ongelooflijke spelers. Maar ook een manager die de spelers beter kan maken en in staat is om alle goede spelers tot één goed team te maken. Wat mijn eerste gevoel was toen ik wist dat ik voor PSG ging spelen? Wauw! Het team, de stad: alles is geweldig en hopelijk kan ik de club helpen om de Champions League te winnen. Dat zou top zijn. Maar niet alleen de Champions League: ook de titel en de beker.

Wijnaldum belooft de fans dan ook dat hij klaar is om prijzen te pakken in Frankrijk: 'Ik ben heel blij om voor jullie te spelen en zolang ik speler van PSG ben, zal ik alles voor de club blijven geven. Ik wil mezelf ontwikkelen en hopelijk kan ik jullie veel titels bezorgen. Ik ben helemaal klaar voor deze uitdaging.'

{"title":"Nieuw bij TOTO? Ontvang 50x je inleg voor zege van PSV!","titleMobile":"Nieuw bij TOTO? Ontvang 50x je inleg voor zege van PSV!","odd":"50.00","url":"https://partner.toto.nl/C.ashx?btag=a_432b_305c_&affid=205&siteid=432&adid=305&c=","bookmaker":{"name":"Toto","id":5002,"lightIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","darkIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","iconSize":27},"image":"jcr:5e9d6612-8d73-4c52-9042-dc628c0ede1a","position":"2","type":"link","articleLink":"/nieuws/actie-jacks-tot-100x-je-inzet-voor-een-zege-van-feyenoord-of-psv","articleId":"dd0a2af1-c5c3-4a1a-aab8-c34875dc201d","text":"Wint PSV op bezoek bij SC Heerenveen? Bekijk de welkomstactie (24+) van TOTO.","textMobile":"Wint PSV op bezoek bij SC Heerenveen? Bekijk de welkomstactie (24+) van TOTO."}
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer G. Wijnaldum
Meer over G. Wijnaldum
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.