Westerveld staat na 518 dagen weer op Twitter: 'Ik moet het accepteren'

Reacties

Jong AZ won maandagavond met 3-1 van MVV, maar doelman Sem Westerveld kon na afloop niet tevreden zijn over zijn optreden. Na een kwartier spelen maakte de keeper een grote fout, die tot een eigen doelpunt leidde. En zo belandden beelden van Westerveld opnieuw op sociale media.

Westerveld staat na 518 dagen weer op Twitter: 'Ik moet het accepteren'
© Pro Shots
Jong AZ
Jong AZ
3 - 1
MVV Maastricht
MVV Maastricht

Op 8 maart 2021, in zijn tweede wedstrijd ooit in de Keuken Kampioen Divisie, ging Westerveld al eens in de fout: hij liet een kopbal van Lex Immers door de benen glippen. Vorige maand blikte hij daarop terug en zei hij dat er 'meteen na de wedstrijd een tweet was op het Twitter-kanaal van ESPN'. 518 dagen na die blunder was het opnieuw raak, want Westerveld verkeek zich maandagavond volledig op een terugspeelpass van Misha Engel en maakte een eigen doelpunt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Dat er nu weer beelden zijn verschenen, vond hij 'niet erg'. 'Ik weet dat ik het vorige keer heb gezegd in een interview, maar het hoort erbij', wist de twintigjarige keeper. 'Ik moet het helaas accepteren. Het is heel vervelend. De bal werd teruggespeeld met een kleine stuit. Ik zag de spits naar me toekomen, dus ik wil 'm meenemen. Ik voelde die bal niet tegen m'n voet aankomen, dus ik dacht: huh? Vervolgens zag ik 'm in het doel rollen.'

'Het is heel vervelend. Volgens mij stuitte de bal over mijn voet heen', haalde Westerveld terug. Via het doelpunt kwam MVV op 1-1, waarna AZ de wedstrijd alsnog naar zich toetrok. 'Ik ben blij met hoe het team het heeft opgepakt. Dat geeft een heel goed gevoel, dat het team zo voor je staat en de wedstrijd toch wint. Dit kan iedereen gebeuren, maar het is bij een keeper vaak helaas een tegendoelpunt. We zijn er als team voor elkaar en dat voelt goed.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.