West Ham houdt transfervrije Wilshere in Londen

Reacties

Jack Wilshere vervolgt zijn loopbaan bij West Ham United. De 26-jarige middenvelder komt over van Arsenal, waar zijn aflopende verbintenis niet verlengd werd.

West Ham houdt transfervrije Wilshere in Londen

Sinds oktober 2001 speelde Wilshere voor Arsenal. Op 13 september 2008 maakte hij als vervanger van Robin van Persie zijn profdebuut tijdens het uitduel met Blackburn Rovers. Met een leeftijd van 16 jaar en 256 dagen was hij de jongste debutant in de clubhistorie.

In tien jaar tijd speelde Wilshere in totaal 198 officiële duels namens The Gunners, waarin hij veertien keer scoorde. De middenvelder, die in 2010 zijn debuut maakte voor Engeland, miste echter veel wedstrijden vanwege blessureleed. Het seizoen 2016/17 speelde Wilshere op huurbasis voor AFC Bournemouth.

Wilshere werd de afgelopen maanden met veel verschillende clubs in verband gebracht. Vanuit Turkije was er naar verluidt interesse van het Fenerbahçe van trainer Phillip Cocu, terwijl hij ook genoemd werd bij Italiaanse topclubs. Uiteindelijk is het West Ham geworden, waardoor hij binnen Londen actief blijft.

West Ham United is erg actief op de transfermarkt, want eerder werden Issa Diop (Toulouse), Lukasz Fabianski (Swansea City) en Ryan Fredericks (Fulham) al vastgelegd, terwijl Felipe Anderson (Lazio), Fabián Balbuena (Corinthians) en Andriy Yarmolenko (Borussia Dortmund) ook hard op weg lijken naar het London Stadium. Balbuena werd eerder ook genoemd bij Ajax als alternatief voor Lisandro Magallán (Boca Juniors).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.