West Ham-groeibriljant Rice zet winnen ereprijs kracht bij met goal

Reacties

West Ham United heeft zaterdag in de Premier League op eenvoudige wijze gewonnen van Newcastle United. Dat was mede te danken aan een vroege treffer van de talentvolle Declan Rice.

West Ham-groeibriljant Rice zet winnen ereprijs kracht bij met goal
West Ham United
West Ham United
2 - 0
Newcastle United
Newcastle United

Waar het in de Premier League gaat over de titelstrijd, de Champions League-plekken en de degradatievrees onderin staat West Ham keurig in de middenmoot van Engeland. De Londenaren kenden dankzij Rice een uitstekende start tegen Newcastle. De twintigjarige middenvelder kreeg afgelopen donderdag de prijs van talent van het jaar bij de London Football Awards en kopte tegen Newcastle al na zeven minuten raak uit een corner van Ryan Snodgrass: 1-0.

West Ham onthulde voorafgaand aan de wedstrijd tegen Newcastle dat een tribune van het Olympic Stadium is vernoemd naar clublegende Billy Bonds.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Vlak voor rust werd West Ham verder in het zadel geholpen door Newcastle-verdediger Florian Lejeune. Hij beging een overtreding op Javier Hernández en zag Mark Noble er vanaf elf meter 2-0 van maken. De bezoekers kregen in de tweede helft nog kansen op de aansluitingstreffer via Ayoze Pérez (naast) en Salomón Rondón (redding Lukasz Fabianski). Het bleef bij 2-0.

West Ham stijgt door de zege in ieder geval voor even naar de negende plaats. Everton had voorafgaand evenveel punten, maar ook een beter doelsaldo. Zij spelen zondag de Merseyside-derby tegen Liverpool. Newcastle staat op de veertiende plek.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer West Ham United
Meer over West Ham United
Meer Newcastle United
Meer over Newcastle United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.