West Ham geeft Arsenal-flop Pérez nieuwe kans in Premier League

Reacties

West Ham United heeft op Deadline Day toegeslagen met het vastleggen van Lucas Pérez. De 29-jarige aanvaller wordt overgenomen van Arsenal.

West Ham geeft Arsenal-flop Pérez nieuwe kans in Premier League

Pérez heeft een driejarig contract getekend in Oost-Londen. Met de transfer is zo'n 5,5 miljoen euro gemoeid. De Spaanse aanvaller meldde zich donderdagochtend al in de kleedkamer van West Ham, zo werd door Jack Wilshere bevestigd met beelden op Instagram.

Pérez is het spoor van Wilshere naar de Premier League-middenmoter gevolgd. Net als voor de spelmaker was er voor de Spanjaard geen toekomst meer bij Arsenal onder de nieuwe manager Unai Emery. De 29-jarige aanvaller was ook al het vertrouwen van Arsène Wenger kwijtgeraakt. Na Pérez twee jaar geleden voor veertien miljoen euro te hebben overgenomen van Deportivo La Coruña werd de linkspoot vorig seizoen verhuurd aan diezelfde Spaanse club.

De schaduwspits is al de derde nieuwe aanvaller voor West Ham in deze transferperiode. Eerder werd Felipe Anderson al overgenomen van Lazio, terwijl Andriy Yarmolenko besloot Borussia Dortmund te verruilen voor de club van de nieuwe manager Manuel Pellegrini. Voor West Ham begint het Premier League-seizoen zondag met een uitwedstrijd tegen Liverpool.

Volg Deadline Day in ons speciale liveblog.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.