Wereldgoal komt keihard aan bij De Boers Atlanta United

Reacties

Atlanta United heeft voor de tweede speelronde op rij een nederlaag geleden. De ploeg van trainer Frank de Boer was niet opgewassen tegen Real Salt Lake: 2-1.

Wereldgoal komt keihard aan bij De Boers Atlanta United

Na een recordreeks van vijf competitiezeges op rij ging het vorige week al mis toen Atlanta United verrassend met 1-0 verloor van tien man van New York Red Bulls. Op bezoek bij Real Salt Lake hoopte De Boer dat zijn ploeg het goede gevoel zou hervinden, maar daar kwam niets van in.

Tien minuten voor rust vond niemand van Atlanta het nodig om Sebastian Saucedo op te pakken en de buitenspeler van Real Salt Lake schoot feilloos raak: 1-0. Josef Martínez maakte er een kwartier voor tijd met een intikker nog wel 1-1 van, maar door een doelpunt in de extra tijd ging het nog mis voor de mannen van De Boer. Jefferson Savarino schoot vanaf 25 meter prachtig raak: 2-1.

Door de nederlaag is Atlanta de aansluiting met koploper Philadelphia Union enigszins kwijt. Het verschil tussen beide ploegen is nu vier punten. De ploeg van De Boer staat vierde met twintig punten na dertien wedstrijden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Atlanta United
Meer over Atlanta United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.