Werder kookt na ultieme vernedering en ongelukkige rol Chong

Reacties

Silas Wamangituka wekte zondag in de extra tijd van het duel met Werder Bremen de woede op van de thuisploeg. De aanvaller van VfB Stuttgart pakte een cadeautje van de defensie van Werder op een wel heel pijnlijke manier uit. Trainer Pellegrino Matarazzo besloot de maker van beide Stuttgart-goals vervolgens meteen te wisselen.

Werder kookt na ultieme vernedering en ongelukkige rol Chong
© Pro Shots
Werder Bremen
Werder Bremen
1 - 2
VfB Stuttgart
VfB Stuttgart

Werder en Stuttgart wachtten alweer even op een zege in de Bundesliga en het waren de bezoekers die met de drie punten naar huis gingen. Dat begon bij een ongelukkige rol voor Tahith Chong aan de kant van Werder. De jonge Nederlander haalde Wataru Endo neer en de bal ging op de stip. Wamangituka schoot raak.

De wedstrijd ging vervolgens heen en weer en het bleef tot het einde spannend. Wamangituka was na 91 minuten ook verantwoordelijk voor 0-2 en deed dat op een opmerkelijke manier. Werder-verdediger Ömer Toprak en doelman Yiri Pavlenka blunderden bij een dieptepass van Stuttgart, waardoor Wamangituka tussenbeide kwam en de bal oppikte. De weg naar het doel lag open en om Werder extra te vernederen, liep de aanvaller in een slakkengangetje naar de goal.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Pavlenka en Toprak keken elkaar even veroordelend aan, waarna de doelman nog probeerde om Wamangituka van scoren af te houden. De aanvaller schoot van dichtbij raak en haalde de woede van de spelers van Werder op de hals. Scheidsrechter Frank Willenborg gaf Wamangituka een gele kaart en trainer Matarazzo nam zijn speler in bescherming door hem te wisselen. Davie Selke zorgde daarna nog voor 1-2, maar daar bleef het bij.

Bekijk hier al onze video's
Meer Werder Bremen
Meer over Werder Bremen
Meer VfB Stuttgart
Meer over VfB Stuttgart
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.