Welkomstactie: tot 100x je inzet voor een zege van Feyenoord!

ADVERTORIAL – Maakt Feyenoord de hoge verwachtingen zondagmiddag waar tegen Excelsior? JACKS.NL pakt voor deze wedstrijd uit met een fraaie welkomstactie!

Welkomstactie: tot 100x je inzet voor een zege van Feyenoord!
© Pro Shots
Excelsior
Excelsior
0 - 2
Feyenoord
Feyenoord

Nieuwe spelers van 24 jaar of ouder kunnen gebruikmaken van de actie. Zij hebben de kans om de quotering voor een zege van Feyenoord te verhogen naar 50.00, of zelfs naar 100.00. Meespelen gaat als volgt:

Welkomstactie JACKS.NL

- Meld je aan via een van de links in dit artikel, maak snel en makkelijk een account.

- Claim de bonus bij je eerste storting. Stort minimaal €20 om jouw 50X Odds Boost te ontvangen. Stort minimaal €100 om jouw 100X Odds Boost te ontvangen.

- Wie wint de wedstrijd? Zet in op Wedstrijdwinnaar binnen reguliere speeltijd, Feyenoord.

De maximale inzet bij deze actie is 1 euro. Bij een storting van 20 euro wordt de speciale quotering 50.00. Bij een storting van 100 euro komt er een speciale odd van 100.00 beschikbaar.

Concurrent PSV won zaterdagavond op bezoek bij Sparta, waardoor het titelfeest van Feyenoord in ieder geval voor even werd uitgesteld. De koploper is zondagmiddag weer aan zet en moet nog twee keer winnen om zeker te zijn van het kampioenschap. Het zou het eerste kampioenschap van de Rotterdammers zijn sinds 2017, toen Dirk Kuijt in de beslissende wedstrijd tegen Heracles Almelo een hattrick maakte.

De titel zou de bekroning zijn van de enorme progressie die dit seizoen opnieuw geboekt is bij het Feyenoord van Arne Slot. Van de groei van Orkun Kökçü, de leider op het middenveld. Van de knappe prestaties van Santiago Giménez, de goalgetter die in de tweede seizoenshelft volledig tot bloei is gekomen. En natuurlijk van het werk van Slot, die na de vele wisselingen in de zomer opnieuw een sterk team heeft opgebouwd.

Wil jij gebruikmaken van een fors verhoogde odd voor een zege van Feyenoord? Meespelen met de welkomstactie (24+) van JACKS.NL kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's