Weinig zekerheden in selectie van Vitesse

Reacties

Vitesse beschikt momenteel over slechts dertien spelers die volgend seizoen ook onder contract staan bij de Arnhemse club. De mutaties in de winterstop hebben de ploeg geen goed gedaan. De nog lang niet ingespeelde Gelderse ploeg won in de laatste zeven duels maar één keer.

Weinig zekerheden in selectie van Vitesse

In de zomer lijkt de selectie weer een metamorfose te ondergaan. De Chelsea-huurlingen keren in eerste instantie terug naar Londen. De aan zijn knie geblesseerde Theo Janssen moet over zijn toekomst beslissen en enkele spelers wachten nog op duidelijkheid.

Technisch directeur Mo Allach zou in januari met meerdere spelers om tafel gaan, maar een aantal gesprekken werd uitgesteld. Zo is het nog onduidelijk waar de toekomst van bijvoorbeeld Mike Havenaar (26) en Frank van der Struijk (28) ligt. Laatstgenoemde zou in januari uitsluitsel krijgen, maar zijn zaakwaarnemer Louis Laros heeft nog altijd geen duidelijkheid gekregen.

Meer haast had de club met groeibriljant Davy Pröpper (foto), maar de middenvelder houdt zelf de boot af. Hij wil eerst de competitie afmaken. 'Davy heeft het goed naar zijn zin bij Vitesse, het is een jongen van de club', laat Laros aan Voetbal International weten. Het contract van Pröpper loopt volgend jaar zomer af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.