Weghorst wacht af: is de Arsenal-interesse slechts een gerucht of meer?

Reacties

VfL Wolfsburg vreest vooralsnog niet voor een vertrek van Wout Weghorst. Technisch directeur Marcel Schäfer laat weten dat er nog geen bod op de Nederlandse spits is uitgebracht.

Weghorst wacht af: is de Arsenal-interesse slechts een gerucht of meer?
© Pro Shots

Weghorst staat tot dusver op twintig goals in dit seizoen, dat voor Wolfsburg volgende week wordt hervat met de ontmoeting met Shakhtar Donetsk in de achtste finales van de Europa League. In zijn eerste seizoen bij Wolfsburg was Weghorst al goed voor achttien goals. De Nederlander maakt indruk en werd aan het begin van deze maand gelinkt aan Arsenal en Newcastle United.

Weghorst reageerde bij Bureau Sport op de geruchten over de Engelse interesse. Een eventuele transfer naar Arsenal zou hij geweldig vinden, zo klonk het. 'Dat zou mooi zijn, hè. Dat zou wat zijn ja, dat past natuurlijk wel in het perfecte plaatje', stelde Weghorst. Maar een paar weken later heeft Arsenal nog geen contact opgenomen met Wolfsburg.

TD Schäfer wacht geduldig af of dit nog gaat gebeuren. 'Het is over het algemeen erg stil als het gaat om transfers', zegt de bestuurder tegen BILD. 'Tot dusver is er nog geen club uit Engeland die zich voor Wout heeft gemeld. Ook is hij niet bij ons gekomen met een transferverzoek.'

Het contract van Weghorst bij Wolfsburg loopt nog tot de zomer van 2023 door.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.