Weghorst reddende engel voor Wolfsburg

VfL Wolfsburg is op bezoek bij Borussia Mönchengladbach ontsnapt aan een nederlaag. Wout Weghorst mocht de felicitaties in ontvangst nemen.

Borussia Mönchengladbach
1 - 1
VfL Wolfsburg

Weghorst erkende dat een vertrek afgelopen zomer tot de mogelijkheden had behoord. De interesse van Tottenham Hotspur was serieus geweest, zo vertelde de spits deze week. Maar tot een transfer kwam het niet. Hoewel zijn Premier League-droom (nog) niet was uitgekomen, toonde hij zich gelukkig bij Wolfsburg.

Dat goede gevoel onderstreepte Weghorst zaterdag. Nadat Borussia Mönchengladbach in de 78ste minuut via een strafschop van Jonas Hoffmann op voorsprong was gekomen, sloeg Weghorst in 85ste minuut toe. Zijn eerste treffer van het Bundesliga-seizoen leverde Die Wölfe een punt op, ook omdat Gladbach-doelman Yann Sommer met zijn vingertoppen de 1-2 van de Nederlandse spits voorkwam.