Weghorst meteen belangrijk voor Besiktas bij extreem late ontsnapping

Reacties

Wout Weghorst is zaterdagavond bij zijn debuut voor Besiktas direct belangrijk geweest. De Oranje-international verzorgde in het competitieduel met Kayserispor de assist bij de winnende treffer in de extra tijd van Rachid Ghezzal.

Weghorst meteen belangrijk voor Besiktas bij extreem late ontsnapping
© Imago
Beşiktaş
Beşiktaş
1 - 0
Kayserispor
Kayserispor

Weghorst startte zaterdagavond bij de start van de Süper Lig in de basis bij Besiktas, dat hem deze zomer op huurbasis overnam van Burnley. Met de 29-jarige spits in de punt van de aanval lukte het de nummer zes van vorig seizoen aanvankelijk niet de ban te breken, ook niet toen Kayserispor in de 67ste minuut met tien man kwam te staan door de tweede gele kaart voor de Iraanse middenvelder Ali Karimi.

Besiktas bleef met een man meer tevergeefs zoeken naar de openingstreffer en bracht met Cenk Tosun ook een extra aanvaller in. Uitgerekend de invaller moest in de extra tijd ook de kleedkamers op zoeken na twee gele kaarten in korte tijd, maar daarna viel de winnende treffer toch nog. Weghorst deed zijn werk als aanspeelpunt uitstekend en legde de bal panklaar voor Ghezzal, die raak schoot.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Beşiktaş
Meer over Beşiktaş
Meer W. Weghorst
Meer over W. Weghorst
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.