Weghorst drijft zijn eigen prijs op

Reacties

Wout Weghorst voegde vrijdag weer twee goals toe aan zijn totaal in het shirt van VfL Wolfsburg. Zijn prijskaartje verandert navenant.

Weghorst drijft zijn eigen prijs op
© Pro Shots

Weghorst was afgelopen zomer onderwerp van gesprek bij Tottenham Hotspur. Tot een transfer naar Londen kwam het niet, maar bij Wolfsburg beseffen ze dat daarmee de interesse in de Nederlander van andere clubs allerminst is verdwenen. Die zal waarschijnlijk alleen maar groter zijn geworden door de productie van Weghorst in de Bundesliga.

'We hebben de touwtjes in handen en zullen bij een bod moeten wegen of we het doen of niet', zegt manager Jörg Schmadtke. 'We hebben steeds gezegd dat als er een redelijk bod komt dat ook voor Wout interessant is, we het samen zullen bespreken. Dat hebben we zo afgesproken bij zijn contractverlenging.'

Die afspraak is gemaakt in de zomer van 2019 toen Weghorst zijn verbintenis tussentijds tot medio 2023 verlengde en er geen gelimiteerde afkoopsom werd opgenomen in het nieuwe contract. Dat betekent dat Wolfsburg in principe kan vragen wat ze wil. Gezien de doelpunten van de spits, zal de prijs hoog zijn. 'En jullie weten dat ik niet graag in de winter transferzaken doe', gaf Schmadtke een extra reden voor een hogere prijs.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer W. Weghorst
Meer over W. Weghorst
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.