'Weghorst-deal heel dichtbij: spits in vliegtuig naar Manchester'

Reacties

Wout Weghorst is weer een stap dichter bij een droomtransfer naar Manchester United. De Tukker lijkt Turkije te hebben verlaten en is onderweg naar Engeland. Volgens Turkse media en onder anderen Fabrizio Romano staat enkel de medische keuring het afronden van de deal nog in de weg.

'Weghorst-deal heel dichtbij: spits in vliegtuig naar Manchester'

Deze week dook plots het gerucht op dat Erik ten Hag de Oranje-aanvaller begeerde. De oefenmeester van Manchester United zocht naar een breekijzer en was uitgekomen bij Weghorst. Zeker na zijn optreden in de kwartfinale van het WK tegen Argentinië leek die rol hem namelijk als een warme jas te zitten.

Om de deal af te ronden, moest werkgever Burnley wel tot een overeenkomst komen met Besiktas. De Turkse topclub huurde Weghorst van The Clarets en verlangde miljoenen euro's om de Tukker te laten gaan. Volgens Romano heeft Manchester United voor een bedrag van drie miljoen euro gezorgd om Weghorst naar Old Trafford te krijgen.

Weghorst zou donderdag nog in Manchester landen om de laatste plooien glad te strijken. Eerst wacht dan zijn medische keuring, waarna hij een contract tot het einde van het seizoen zal tekenen. Daarmee lijkt een droomtransfer op korte termijn een feit. Daarna zal het een race tegen de klok worden om de spits speelgerechtigd te krijgen voor de topper tegen Manchester City van komend weekend.

Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.