Weerzien Peterson met Utrecht mislukt door 'onacceptabele start'

Reacties

Kristoffer Peterson keerde zondag als Heracles-aanvoerder terug in De Galgenwaard. De Zweedse aanvaller kreeg niet het gehoopte weerzien.

Weerzien Peterson met Utrecht mislukt door 'onacceptabele start'

Peterson stond zondag aan de aftrap in het stadion dat hij in januari 2017 verruilde voor het Polman Stadion van Heracles. 'Ik hou van dit stadion en de fans hier, maar ik probeerde me te concentreren op Heracles om de zege te behalen', vertelde Peterson tegen FOX Sports na de 3-1 nederlaag.

Dat gewenste succes was snel verkeken. 'We begonnen beroerd aan de wedstrijd, we hadden geen kans terug te komen in de wedstrijden. Het is onacceptabel om een wedstrijd zo te beginnen', refereerde de aanvaller aan de drie Utrecht-goals in de eerste twintig minuten.

Peterson kon het grote verschil tussen Heracles thuis en Heracles uit niet verklaren. 'Misschien is het de mentaliteit, misschien de ondergrond, mijn benen voelen tien keer zwaarder. Dat vind ik niet leuk, want ik geef de voorkeur aan echt gras. Maar het switchen tussen echt en kunstgras zorgt voor een reactie op het lichaam. Dat mag geen verschil maken, het is dus misschien de instelling.'

Peterson wordt in verband gebracht met een wintertransfer naar AEK Athene. De aanvaller houdt zich daar niet mee bezig. 'Ik focus me niet op dat het mijn laatste duels voor Heracles kunnen zijn. Ik doe mijn best en dan zien we wel wat er gaat gebeuren.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.