'Weer voetballer slachtoffer van overval: Ramos beroofd tijdens CL-avond'

Reacties

Sergio Ramos en zijn familie zijn slachtoffer geworden van een overval. Lokale media in Sevilla melden dat het huis van de verdediger vorige week werd overvallen terwijl hij en zijn vrouw niet thuis waren. Ramos was vorige week actief in de Champions League-wedstrijd tegen RC Lens en kwam sindsdien niet meer in actie.

'Weer voetballer slachtoffer van overval: Ramos beroofd tijdens CL-avond'
© Pro Shots

Plaatselijke media als ABC de Sevilla en Diario de Sevilla maken melding van het incident. Laatstgenoemde krant schrijft op basis van bronnen bij de politie dat de boerderij waar het gezin van Ramos verblijft in de avond van woensdag 20 oktober werd overvallen, terwijl de vier kinderen van Ramos thuis waren. De kinderen en twee zorgkrachten raakten niet gewond tijdens de overval. Er werden luxeartikelen als horloges, juwelen en designerkleding meegenomen.

Ramos was op het moment van de overval actief met Sevilla in de Champions League. In de wedstrijden na de overval kwam de geroutineerde verdediger niet in actie voor Sevilla. Zonder Ramos speelde Sevilla met 0-0 gelijk tegen Osasuna en won het met 5-1 van Almería.

Het is zeker niet de eerste keer dat spelers slachtoffer worden van een overval. In Spanje werd Ramos in 2012 al een keer overvallen in zijn huis en onlangs maakte Gianluigi Donnarumma in Parijs ook een traumatische avond mee met zijn vriendin.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.