Weer pech voor Kudus: Ajacied valt met onbekende blessure uit bij Ghana

Reacties

Mohammed Kudus heeft zondag een nog onbekende blessure opgelopen bij de interland van Ghana tegen Zuid-Afrika. De Ajacied moest zich binnen een kwartier laten vervangen.

Weer pech voor Kudus: Ajacied valt met onbekende blessure uit bij Ghana
© Pro Shots
Ghana
Ghana
1 - 0
Zuid-Afrika
Zuid-Afrika

Kudus werd in de 12de minuut bij een 0-0 stand naar de kant gehaald door bondscoach Milovan Rajevac. Het was niet duidelijk wat de 21-jarige middenvelder precies scheelde. Kudus werd vervangen door Daniel-Kofi Kyereh van St. Pauli.

Nieuwe domper
De blessure is een nieuwe domper voor de Ghanees, die de start van de huidige jaargang al miste door een enkelblessure. Kudus moest vorig jaar een groot deel van het seizoen aan zich voorbij laten gaan vanwege een kniekwetsuur.

Sinds zijn komst naar Ajax kwam Kudus tot 28 officiële duels voor de Amsterdammers. Tijdens de laatste wedstrijd voor de interlandperiode, thuis tegen Go Ahead Eagles (0-0), begon hij nog in de basis.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.