Weer Engels bod op Flemming, Fortuna niet overstag

Reacties

Zian Flemming (23) wordt opnieuw begeerd door een club uit het Engelse Championship. Na de interesse van Nottingham Forest afgelopen zomer is het nu Millwall FC dat de aanvallende middenvelder wil overnemen van Fortuna Sittard.

Weer Engels bod op Flemming, Fortuna niet overstag
© Pro Shots

Een eerste bod vanuit Londen is afgeslagen door de Eredivisionist. Zoals Forest eerder niet kon voldoen aan de eisen van Fortuna, weet nu ook Milwall dat de Amsterdammer niet eenvoudig opgehaald kan worden. Flemming heeft nog een contract tot medio 2024, zonder gelimiteerde transfersom.

Millwall deed Fortuna een voorstel om de verbintenis af te kopen voor rond de 1,3 miljoen euro, maar dat bod is afgewezen. Het is niet bekend hoeveel de Sittardenaren willen ontvangen voor Flemming. Het prijskaartje van anderhalf miljoen euro, dat eerder rondging, is in ieder geval opgekrikt.

Fortuna nam Flemming in de zomer van 2020 voor 200 duizend euro over van PEC Zwolle. In Zuid-Limburg is de voormalige jeugdspeler van Ajax uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers. In 48 wedstrijden voor Fortuna was Flemming goed voor zeventien goals en tien assists.

Vandaar ook het ongenoegen in Sittard over zijn afwezigheid bij de eerste trainingen van het nieuwe jaar. Flemming kon zijn vakantieadres in Spanje niet verlaten wegens een coronabesmetting. Inmiddels is hij, na een negatieve test, terug in Sittard.

Spelersprofiel

Z. Flemming


Geboortedatum:
1 augustus 1998
Leeftijd:
25
Geboorteplaats:
Amsterdam
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,85 m
Gewicht:
84 kg
Huidige club:
Millwall
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.