Weer een optie minder voor Ronaldo: Chelsea trekt zich terug

Reacties

Cristiano Ronaldo lijkt weer een optie te kunnen wegstrepen als nieuwe bestemming. Chelsea heeft zich volgens Engelse media teruggetrokken in de strijd om de 37-jarige Portugees.

Weer een optie minder voor Ronaldo: Chelsea trekt zich terug
© Pro Shots

Het is inmiddels twee weken geleden dat Ronaldo intern zijn vertrekwens kenbaar maakte. De ervaren aanvaller wil weg omdat hij bij United niet kan deelnemen aan de Champions League en te weinig aanknopingspunten ziet om het gat met de Engelse top snel te dichten. Ronaldo zou de club onder meer een gebrek aan ambitie op de transfermarkt verwijten.

Zaakwaarnemer Jorge Mendes begon zo aan een zoektocht naar een geschikte club voor Ronaldo. Al snel lekte uit dat Bayern München, Chelsea, Paris Saint-Germain en Napoli opties zouden kunnen zijn. Bayern en PSG leken afgelopen week al af te vallen, Chelsea was vanwege de financiële mogelijkheden zo één van de meest logische opties.

Eigenaar Todd Boehly voerde namens de Londense club gesprekken met Mendes. Hij zou enthousiast zijn over het aantrekken van een mondiale superster, maar het lijkt erop dat Thomas Tuchel weinig voelt voor de komst van Ronaldo. Verschillende Engelse media, waaronder The Guardian en The Athletic melden nu dat Chelsea de stekker uit de deal heeft getrokken.

Overigens kan Ronaldo ook ingaan op een zeer lucratieve aanbieding uit het Midden-Oosten, maar de verwachting is dat hij in Europa blijft, om zijn imposante cijfers op het hoogste niveau verder op te krikken.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer Cristiano Ronaldo
Meer over Cristiano Ronaldo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.