Transfer naar de Bundesliga lonkt voor Doan

Reacties

Ritsu Doan kan opnieuw aan de slag in de Bundesliga. Na FSV Mainz 05 staat de 24-jarige Japanner nu ook in de nadrukkelijke belangstelling van SC Freiburg, dat hem op korte termijn wil overnemen van PSV.

Transfer naar de Bundesliga lonkt voor Doan
© Pro Shots

Voor Doan is de Bundesliga bekend terrein. In het seizoen 2020/21 speelde de linkspoot al op huurbasis voor Arminia Bielefeld, waar hij een goede indruk achterliet. De hekkensluiter van afgelopen seizoen kon zich de optie tot koop echter niet veroorloven, waardoor Doan weer terugkeerde bij PSV.

Destijds was er ook al interesse van veel andere Duitse clubs, maar bleef Doan uiteindelijk in Eindhoven en knokte zich onder Roger Schmidt terug in het elftal. Een jaar later blijkt dat Doan er nog altijd goed op staat in de Bundesliga. Het Freiburg van Oranje-doelman Mark Flekken ziet wel wat in zijn komst.

Doan staat bij PSV nog tot medio 2024 onder contract, maar sloot een vertrek in gesprek met VI onlangs niet uit. De Japanner droomt ervan om ooit nog in de Champions League te spelen. Bij Freiburg zou dit komend seizoen niet kunnen. De verliezend bekerfinalist gaat de Europa League in.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer SC Freiburg
Meer over SC Freiburg
Meer R. Doan
Meer over R. Doan
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.