We zijn weer begonnen: FC Den Bosch heeft eerste oefenwedstrijd er al op zitten

Reacties

Bij FC Den Bosch willen ze duidelijk graag goed voor de dag komen in het nieuwe seizoen. Terwijl de meeste clubs nog aan de voorbereiding moeten beginnen, heeft de ploeg van Tomasz Kaczmarek zaterdagmiddag al zijn eerste oefenwedstrijd afgewerkt.

We zijn weer begonnen: FC Den Bosch heeft eerste oefenwedstrijd er al op zitten
© Pro Shots

Den Bosch was in het afgelopen seizoen de slechtste BVO van Nederland (alleen Jong FC Utrecht eindigde nog lager in de Keuken Kampioen Divisie) en is vastberaden om het komend seizoen een stuk beter te doen. De voorbereiding ging afgelopen maandag al van start en zaterdag werd er geoefend tegen Borussia Mönchengladbach Onder-23. Misschien zaten de spelers toch nog een beetje in de vakantiemodus, want gescoord werd er niet: 0-0.

Volgende week speelt Den Bosch zijn tweede oefenwedstrijd, tegen de beloftenploeg van Schalke 04. Ook dan zijn veel clubs uit het Nederlandse betaalde voetbal nog niet gestart aan de voorbereiding. Den Bosch speelt in totaal acht oefenwedstrijden, voordat op vrijdag 11 augustus het nieuwe seizoen in de KKD begint. Dat is over iets minder dan zeven weken.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.