Watford stuurt Silva de laan uit en geeft Everton de schuld

Reacties

Watford heeft manager Marco Silva ontslagen. The Hornets wonnen slechts één van hun laatste elf Premier League-duels.

Watford stuurt Silva de laan uit en geeft Everton de schuld

Silva begon mei vorig jaar aan zijn job bij Watford en kende een geweldige start. Onder de veertigjarige Portugees ging de club knap gelijk op met de topzes van de Premier League. De laatste maanden kwam de klad erin, maar evengoed kon Silva nog rekenen op veel interesse.

Everton wilde hem na het ontslag van Ronald Koeman graag overnemen, maar Watford weigerde destijds pertinent mee te werken aan een vertrek. Een kleine twee maanden later stuurt de club hem zelf de laan uit. Watford laat in een statement weten dat het ontslag van de Portugees 'geen makkelijke beslissing' was en dat de club spoedig een opvolger hoopt te presenteren.

'De katalysator voor deze beslissing is een ongerechtvaardigde benadering van een andere partij. Het bestuur gelooft dat dat een behoorlijke aanslag heeft gepleegd op de focus en resultaten, tot het punt waar de langetermijntoekomst van Watford in het geding kwam.'

Silva (40) moet op zoek naar een nieuwe werkgever. Hij was eerder werkzaam bij Estoril, Sporting Lissabon, Olympiakos en Hull City.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.