Watford-Spurs in slotfase stilgelegd door medisch noodgeval op tribune

Reacties

Het competitieduel tussen Watford en Tottenham Hotspur is in de slotfase opgeschrikt door een medisch noodgeval op de tribune. Scheidsrechter Robert Jones legde de Londense derby daarop in de slotfase tijdelijk stil.

Watford-Spurs in slotfase stilgelegd door medisch noodgeval op tribune
© Pro Shots
Watford
Watford
0 - 1
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur

Met nog vijf minuten op de klok snelde de medische staf van beide ploegen zich over het veld naar de tribune. Onduidelijk is nog wat er precies aan de hand was.

Na enkele minuten lichtten de medici de arbiter van dienst in. Jones overlegde via de communicatieverbinding met zijn assistenten en daarop werd de wedstrijd hervat. De medische situatie zou 'onder controle' zijn. 

Watford en Tottenham zijn, helaas, al bekend met deze situatie. In oktober werd er ook al een competitiewedstrijd van Tottenham stilgelegd vanwege een medisch noodgeval op de tribune. Het ging toen mis in het uitduel bij Newcastle United, waar een supporter van The Magpies onwel werd en per brancard naar een ambulance gebracht moest worden. Op de eerste dag van december werd Watford-Chelsea tijdelijk gestaakt, omdat een fan van Watford een hartstilstand had gekregen. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.