'Wat mij betreft verspillen we niet één krantenpagina meer aan Ihattaren'

Reacties

Roberto D'Aversa heeft zich verbaasd over de kritiek van Mohamed Ihattaren aan het adres van Sampdoria. De trainer wil het liefst zo min mogelijk aandacht schenken aan de vertrokken aanvallende middenvelder, zo vertelde hij vrijdag op de persconferentie.

'Wat mij betreft verspillen we niet één krantenpagina meer aan Ihattaren'
© Pro Shots

'Ik denk dat de club correct heeft gereageerd op wat die jongen heeft gezegd. Uit sportief oogpunt kan ik zeggen dat het nonsens is wat hij zei. Het waren onjuistheden. Wat mij betreft verspillen we niet één krantenpagina aan een speler die hier nooit is geweest en concentreren we ons op de wedstrijd van morgen.' Sampdoria neemt het zaterdag op tegen Torino.

De negentienjarige Ihattaren toonde zich donderdag in een interview met De Telegraaf kritisch over Sampdoria. Hij zei dat de club uit Genua hem in zijn hotelkamer aan zijn lot overliet, geen salaris uitkeerde en andere afspraken niet nakwam. 'Toen heb ik voor mezelf gekozen, mezelf in bescherming genomen en ben vertrokken. Het vertrouwen was weg.'

Sampdoria-voorzitter Marco Lanna deed de aantijgingen af als 'grote leugens'. Daarnaast overweegt de club juridische stappen tegen Ihattaren, die nu waarschijnlijk op huurbasis aan de slag gaat bij FC Utrecht. Ihattarens contract bij Juventus loopt nog tot de zomer van 2025 door.

Alle voors en tegens: In welke staat verkeert Mo Ihattaren?
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.