Wapengekletter Barça: nog lang niet klaar na verwezenlijken droom Memphis

Reacties

Memphis Depay heeft zondag in videoboodschap de fans van Barcelona toegesproken. De Nederlander kan niet wachten om het shirt van de Blaugranas aan te trekken.

Wapengekletter Barça: nog lang niet klaar na verwezenlijken droom Memphis
© Pro Shots

Het hing al lange tijd in de lucht, maar zaterdag kwam dan eindelijk de bevestiging van Barcelona. Memphis is de komende twee seizoenen speler van de Spaanse grootmacht. 'Het is een droom om voor de grootste club ter wereld met de beste fans te gaan spelen', sprak hij in een videoboodschap op de sociale kanalen van Barcelona.

'Eindelijk is het officieel, ik ben heel blij dat ik naar Barcelona ga', sprak hij met een glimlach op zijn gezicht. 'De fans van Barcelona houden enorm veel van voetbal. Ik kijk ernaar uit om voor deze fans in een vol stadion te gaan spelen. Ik wil het bestuur, de voorzitter en de trainer van Barcelona bedanken dat deze deal nu rond is.'

'Ik ben heel trots en ga alles geven voor deze club', ging Memphis verder. 'Ik ben er klaar voor. Visca Barça!'' Bij Barcelona gaat Memphis weer samenwerken met Ronald Koeman, onder wie hij eerder de show stal in het Nederlands elftal. De huidige Oranje-bondscoach, Frank de Boer, gaf zondag tijdens de persconferentie aan dat hij hoopt dat het afronden van de Barça-deal voor een excellerende Memphis op het EK gaat zorgen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Nog lang niet klaar
De Catalanen zijn overigens flink actief op de transfermarkt. Eerder kwamen Eric García, Sergio Aguëro en Emerson al richting Camp Nou. Eerder sprak voorzitter Joan Laporta al uit dat zijn verwachting is dat Lionel Messi's schoenen ook volgend jaar op het gras van Barcelona terechtkomen. 'Er komen nog drie of vier spelers bij', sprak Laporta. 'We gaan een heel sterk team vormen. Dat zie je aan de spelers die we hebben aangetrokken.' Ook was de club hard op weg om Georginio Wijnaldum binnen te halen, maar de Oranje-captain koos voor Paris Saint-Germain.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.