Waarom Rashford het grootste gevaar vormt voor Man City

ADVERTORIAL – Pakt Erik ten Hag aan het einde van zijn eerste seizoen als Manchester United-manager zijn tweede prijs in Engeland? Bij de FA Cup-finale tegen Manchester City zijn de ogen bij The Red Devils gericht op Marcus Rashford. Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

Waarom Rashford het grootste gevaar vormt voor Man City
© Pro Shots
Manchester City
Manchester City
2 - 1
Manchester United
Manchester United

Gelanceerd achter de defensie van de tegenstander doet Marcus Rashford voor bijna niemand in de hedendaagse top onder. Dat meent Erik ten Hag, die toegaf dat misschien alleen Kylian Mbappé in die situaties nog gevaarlijker is. De Nederlandse coach zag vanaf zijn eerste moment in Manchester de potentie bij Rashford. Hij raakte onder de indruk van de werklust van het kind van de club en probeerde met zijn speelplan in te spelen op diens specifieke kwaliteiten.

Rashford floreerde onder Ten Hag. In de maanden na het WK was zijn rendement verbluffend. Zo scoorde de 51-voudig international in een reeks van tien Premier League-optredens tien keer. Door blessures miste hij in april en mei een paar wedstrijden, maar dat neemt niet weg dat dit voor Rashford met in totaal dertig goals al met afstand het meest productieve seizoen in zijn carrière is.

Extra prettig voor Ten Hag was het dat de linksbuiten op de belangrijke momenten vaak opstond. Rashford scoorde in de uitwedstrijd tegen Barcelona in de Europa League en was in de Premier League trefzeker in de gewonnen thuiswedstrijden tegen Liverpool, Arsenal en Manchester City. Eerder dit jaar scoorde hij bovendien al in een finale op Wembley, in de met 2-0 gewonnen eindstrijd tegen Newcastle United om de League Cup.

Unibet speelt met een fors verhoogde odd in op het ijzersterke seizoen van Rashford. Onder de noemer Uniboost Uitblinker is de quotering voor Rashford scoort verhoogd naar maar liefst 5.00. Deze speciale odd is voor alle Unibet-spelers beschikbaar, zowel bestaande als nieuwe spelers in alle leeftijdscategorieën van 18 jaar en ouder.

Uniboost Uitblinker

Wedstrijd: Manchester City - Manchester United
Weddenschap: Marcus Rashford scoort
Odd: 5.00

Het gaat om scoren in de reguliere speeltijd. Log in bij Unibet om de Uniboost Uitblinker te zien. De maximale inzet bij deze speciale odd is 25 euro.

In zijn loopbaan scoorde de 25-jarige aanvaller uit Manchester al vijf keer tegen City. Alleen tegen Leicester City, Chelsea en Liverpool was Rashford vaker trefzeker. Het valt dus op dat hij goed presteert tegen topclubs. Dat heeft natuurlijk deels te maken met de grotere ruimtes die de zo snelle sterspeler van United dan kan bespelen.

Wil jij de FA Cup-finale met extra spanning beleven? Speel dan mee bij Unibet! Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale welkomstactie, waarbij een odd van 100.00 lonkt voor een zege van City of United.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's