Waarom Polen de laatste training voor het duel met Oranje niet in Hamburg afwerkt

Reacties

Polen heeft besloten de laatste training voor het openingsduel met het Nederlands elftal niet af te werken in het Volksparkstadion. De tegenstander van Oranje geeft er de voorkeur aan om de laatste oefensessie op de thuisbasis in Hannover te houden.

Waarom Polen de laatste training voor het duel met Oranje niet in Hamburg afwerkt
Polen
Polen
1 - 2
Nederland
Nederland

Polen verblijft tijdens het EK in Hannover. De ploeg van bondscoach Michal Probierz is te spreken over de faciliteiten van het trainingscomplex. Het veld in Hamburg, waar zondag de ontmoeting met Oranje op het programma staat, spreekt minder tot de verbeelding. De berichten over de staat van het gras hebben tot een wijziging geleid.

Polen zou de afsluitende training zaterdag afwerken in Hamburg, maar ziet daarvan af. De tegenstander van Oranje geeft de voorkeur aan het veld in Hannover en stelt de reis naar de Havenstad uit. Volgens de planning komt Polen in de middag aan in Hamburg, waar de persconferentie van Probierz op het programma staat.

Poolse planning
Ook krijgen de spelers de gelegenheid om kennis te maken met het veld van het Volksparkstadion. 'De training zal plaatsvinden op de locatie van Hannover 96', bevestigde woordvoerder Emil Kopanski aan TVP Sport. 'De persconferentie zal zoals gepland worden gehouden in het stadion van Hamburger SV, maar dan laat in de middag.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Nederland
Meer over Nederland
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.