Waar is de Conference League-finale AS Roma - Feyenoord te zien?

Reacties

Om 21.00 uur strijden AS Roma en Feyenoord in Tirana om de eerste winnaar te worden van de Conference League. Lees hier waar de finale van Feyenoord live wordt uitgezonden.

Waar is de Conference League-finale AS Roma - Feyenoord te zien?
© Pro Shots
AS Roma
AS Roma
1 - 0
Feyenoord
Feyenoord

De finale begint om 21.00 uur in het Air Albania-stadion. Twee uur eerder begint op ESPN een uitgebreide voorbeschouwing. ESPN reist met een grote delegatie af naar Albanië: de equipe bestaat onder anderen uit presentatoren Jan Joost van Gangelen en Milan van Dongen, verslaggever Bennett van Fessem, commentator Vincent Schildkamp en analisten Mario Been, Kenneth Perez en Pierre van Hooijdonk.

Tijdens de finaledag zijn er vanaf 12.00 uur live updates vanuit Rotterdam en Tirana. In de uren richting de voorbeschouwing en de eindstrijd in het Air Albania-stadion wordt geregeld geschakeld van De Kuip en de Rotterdamse binnenstad naar Albanië. Vincent Schildkamp is vanaf 21.00 uur de commentator bij de finale.

De finale wordt ook live uitgezonden op Veronica. De presentatie vanuit de studio is in handen van Hélène Hendriks en zij wordt bijgestaan door analisten Kees Jansma en Wim Kieft. Vanuit Tirana verzorgt verslaggever Noa Vahle de interviews. Wytse van de Goot is de commentator van dienst voor Veronica. De voorbeschouwing begint om 19.30 uur.

De finale is tevens te volgen via VI's liveblog en ons match center. Daarin doen we verslag van alle ontwikkelingen rondom de eindstrijd. Ideaal als tweede scherm.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.