VVV wil veelbesproken kunstgras inruilen voor natuurgras

Reacties

VVV-Venlo gaat vanaf volgend seizoen mogelijk weer op natuurgras spelen. Dat heeft technisch manager Stan Valckx bevestigd.

VVV wil veelbesproken kunstgras inruilen voor natuurgras

Het huidige kunstgrasveld van VVV heeft al veel kritiek gekregen van spelers, al ziet Valckx wel een opvallende tendens. 'Het valt me op dat de discussie over ons veld altijd oplaait rondom de wedstrijden tegen Ajax. Dan wordt er ineens een soort campagne gevoerd. Edwin van der Sar begon er in de bestuurskamer ook tien keer over', vertelt de oud-profvoetballer met een schamper lachje.

VVV neemt de kritiek op het kunstgras mee, al is die kritiek zeker niet de hoofdreden van de intentie om weer op echt gras te gaan spelen. Valckx: 'Wijzelf willen dus óók graag overstappen. De roep om natuurgras wordt intern steeds groter en breder. We hebben er nog geen klap op gegeven, maar we onderzoeken de mogelijkheden.'

Op dit moment spelen er zes clubs op kunstgras in de Eredivisie. Het gaat om Sparta Rotterdam, FC Emmen, Heracles Almelo, ADO Den Haag, PEC Zwolle en nu dus nog VVV.

Tadic ergert zich in Venlo: 'Kunstgras niet goed voor het Nederlandse voetbal'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer VVV
Meer over VVV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.