VVV wil miljoenenwinst maken op gewilde Mlapa

Reacties

VVV-Venlo hoopt zich dankzij een strategische zet van een fikse financiële opsteker verzekerd te hebben. De club lichtte vorige week een optie tot koop op Peniel Mlapa (28), de spits die werd gehuurd van Dynamo Dresden. Met vijftien goals in dertig wedstrijden kan de Togolese Duitser terugkijken op een uitstekend debuutjaar in de Eredivisie.

VVV wil miljoenenwinst maken op gewilde Mlapa

VVV strikte onlangs al een nieuwe centrumspits in de persoon van Elia Soriano (29), een Italiaanse Duitser die overkomt van het Poolse Korona Kielce. Toch besloot de club de koopoptie op Mlapa te lichten en naar verluidt een half miljoen euro voor hem neer te tellen, in de wetenschap dat de fysiek sterke aanvaller door verschillende buitenlandse clubs wordt gevolgd. Vooral uit Turkije (Besiktas), China, Japan, de Verenigde Arabische Emiraten en de Duitse Tweede Bundesliga zou serieuze interesse voor Mlapa bestaan.

VVV wacht de schermutselingen met belangstelling af en heeft de vraagprijs bepaald op 2,5 miljoen euro, zo bevestigt directeur Marco Bogers. In het gunstigste geval kan VVV dus een vervijfvoudiging tegemoet zien van het bedrag dat de club zelf voor Mlapa op tafel diende te leggen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer VVV-Venlo
Meer over VVV-Venlo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.