VVV wil in zee met Cattermole: 'Hij is niet op zoek naar het geld'

Reacties

VVV-Venlo wil stunten met het vastleggen van middenvelder Lee Cattermole. De 31-jarige Engelsman traint sinds donderdag mee en maakt een goede indruk op de technische staf.

VVV wil in zee met Cattermole: 'Hij is niet op zoek naar het geld'

Cattermole heeft een kleine driehonderd Premier League-wedstrijden in zijn bagage, verzameld in dienst van Middlesbrough, Wigan Athletic en Sunderland. Voor laatstgenoemde club was hij tien seizoenen actief, veelvuldig als aanvoerder. Na vorig seizoen besloot de spijkerharde middenvelder op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

Na bemiddeling van zijn management dook hij onlangs op bij VVV, in eerste instantie voor een proefperiode. De financiële eisen van Cattermole hoeven volgens technisch manager Stan Valckx geen obstakel te zijn. 'Anders was hij niet gekomen. We hebben vooraf een indicatie gegeven van onze mogelijkheden. Cattermole is niet op zoek naar het geld, hij wil plezier en iets nieuws in een goeie competitie.'

Afgelopen zaterdag, na afloop van de 1-4 thuisnederlaag tegen Ajax, liet VVV-coach Robert Maaskant ook al doorschemeren dat hij Cattermole graag bij zijn selectie wilde halen. Aankomende zondag speelt VVV uit tegen FC Utrecht.

Cattermole duikt op bij VVV: 'Ajax heeft reclame gemaakt voor Eredivisie'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.