VVV vervolgt Duitse toer met komst Pachonik

Reacties

VVV-Venlo is tot nu toe bijzonder bedrijvig op de transfermarkt. Met rechtsback Tobias Pachonik is alweer de zevende aanwinst voor het nieuwe seizoen gepresenteerd, van wie een groot deel uit Duitsland komt. Hij tekent tot medio 2022 in De Koel.

VVV vervolgt Duitse toer met komst Pachonik

De 24-jarige Duitser komt over van het Italiaanse Carpi, waar hij vorig seizoen tot 33 wedstrijden in de Serie B kwam. Pachonik kon echter niet voorkomen dat Carpi afgleed naar het derde niveau. De voormalig Duits jeugdinternational speelde ook nog voor 1. FC Nürnberg, Schalke 04 en Stuttgarter Kickers.

Inmiddels kent de Limburgse club een grote Duitse enclave. Eerder werden Richard Neudecker, Steffen Schäfer, Thorsten Kirschbaum al vastgelegd. Daarnaast lichtte VVV de optie op koop in de huurovereenkomst van Peniel Mlapa, die daarna vertrok naar Al-Ittihad in de Verenigde Arabische Emiraten.

De komst van Pachonik diende zich al even aan. 'Sommige zaken gaan snel, andere duren wat langer. Maar ik heb me geen moment zorgen gemaakt over de komst van Pachonik. Met deze ervaren rechtsback is onze verdediging compleet', zegt technisch manager Stan Valckx op de clubwebsite.

Pachonik is blij dat het nu officieel is. 'De club en ik waren al snel tot overeenstemming gekomen, maar er moesten nog wat andere zaken afgehandeld worden. Dat is gelukkig allemaal geregeld en vanaf nu kan ik me volledig richten op mijn nieuwe team. Ik kijk er naar uit om in de Eredivisie mijn kwaliteiten te laten zien.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.