VVV-Venlo legt gewilde trainer Steijn langdurig vast

Reacties

Maurice Steijn heeft zijn toekomst verbonden aan VVV-Venlo. De Limburgers maken vrijdagochtend bekend dat de 44-jarige trainer, die na afgelopen seizoen kon rekenen op interesse van meerdere clubs, zijn contract met twee jaar heeft verlengd tot medio 2021.

VVV-Venlo legt gewilde trainer Steijn langdurig vast

'Het contract met Maurice liep na dit seizoen af en wij vonden het juist nu belangrijk om duidelijkheid te scheppen, zowel intern als extern', vertelt algemene directeur Marco Bogers op de clubwebsite. 'Het is zaak de focus op het voetbal en de prestaties te houden en gesprekken over een contractverlenging tijdens een seizoen leiden alleen maar af en kunnen voor onrust zorgen. Nu is er tijdig duidelijkheid. We zijn erg blij dat we met Maurice nieuwe afspraken hebben kunnen maken en hij tot en met juni 2021 aan onze club verbonden blijft.'

Steijn gaat beginnen aan zijn vijfde seizoen bij VVV, waarmee hij in 2017 promoveerde naar de Eredivisie en zich vervolgens handhaafde. De Haagse coach is blij met het nieuwe contract. 'Hier spreekt veel vertrouwen uit. Samen met de geweldige mensen waar ik dagelijks mee samenwerk, hoop ik ook de komende jaren succesvol te zijn bij deze prachtige club', aldus de voormalig trainer van ADO Den Haag, die in beeld was bij Feyenoord als opvolger van assistent Jan Wouters en ook werd genoemd bij andere Eredivisie-clubs.

Steijn gaat zich nu ook vestigen in Venlo. 'Een mooie maar zeker niet te onderschatten stap', zegt Bogers. 'Het is logisch dat hij dit niet voor één jaar doet. Samen met Maurice hebben we de afgelopen jaren successen behaald en goede ontwikkelingen ingezet. Het werk is nog lang niet af en we zien nog veel mogelijkheden tot verbetering en verdere professionalisering. Samen met Stan Valckx en de technische en medische staf is Maurice hier met veel energie en vertrouwen dagelijks mee bezig.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.