VVV-Venlo heeft met Arias derde versterking al binnen

Reacties

De transfer van Jafar Arias naar VVV-Venlo is afgerond. De 24-jarige spits komt transfervrij over van FC Emmen en heeft voor één jaar getekend in De Koel, met een optie voor nog een jaar.

VVV-Venlo heeft met Arias derde versterking al binnen
© Pro Shots

Arias speelde twee seizoenen in Emmen en scoorde voor die club in vijftig Eredivisie-wedstrijden vier keer. Bij de ploeg van trainer Dick Lukkien fungeerde de 1 meter 91 lange aanvaller veelal als stand-in. VVV's technisch manager Stan Valckx omschrijft Arias als een complete spits: 'Snelheid, kracht, balvastheid en doelgerichtheid, het zijn allemaal eigenschappen die op hem van toepassing zijn.'

Bij VVV wordt flink doorgepakt in aanloop naar volgend seizoen. Niet alleen aan de selectie wordt gesleuteld, het kunstgras in De Koel wordt verruild voor natuurgras. Dat heeft volgens Arias ook een rol gespeeld bij zijn keuze. Arias is na Guus Huppers en Lukas Schmitz de derde versterking. Laatstgenoemde is een 31-jarige verdediger die overkomt van het Oostenrijkse Wolfsberger AC. Met voormalig Roda JC-aanvaller Hupperts heeft VVV natuurlijk een oude bekende teruggehaald naar de Eredivisie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.