VVV-Venlo haalt nieuwe spits transfervrij op in Polen

Reacties

VVV-Venlo versterkt zich per direct met Elia Soriano. De 29-jarige spits komt transfervrij over van Korona Kielce uit Polen, waarvoor hij afgelopen seizoen veertien doelpunten maakte. Hij is de oudere broer van voormalig Italiaans international Roberto Soriano.

VVV-Venlo haalt nieuwe spits transfervrij op in Polen

VVV had de tweebenige Soriano al eerder op het oog, maar toen kwam het niet tot een overstap. Nu is dat alsnog gelukt. De Italiaans-Duitse aanvaller (rechts op de foto, naast Jesper Verlaat) is de opvolger van Peniel Mlapa, die dit seizoen werd gehuurd van Dynamo Dresden.

Stan Valckx toont zich tevreden over het vastleggen van Soriano, die een contract tekent voor één jaar met de optie op een tweede. De manager technische zaken noemt de aanvaller een waardig opvolger van de vertrokken Mlapa. Soriano is de tweede aanwinst na de aanvallende middenvelder Richard Neudecker.

Soriano kwam eerder in zijn loopbaan uit voor verschillende Duitse clubs, waaronder SV Darmstadt en Karlsruher SC. Hij ziet uit naar zijn verblijf in De Koel, geeft hij aan op de clubwebsite. 'De vorige keer dat we contact hadden, kwam het uiteindelijk niet rond. Ik ben blij dat het dit keer wel gelukt is.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.