VVV slaat dubbelslag op de transfermarkt

Reacties

VVV-Venlo heeft zich maandag versterkt met Peniel Mlapa en Christian Kum. Mlapa komt over van Dynamo Dresden en Kum is afkomstig van Roda JC Kerkrade.

VVV slaat dubbelslag op de transfermarkt

De 27-jarige Mlapa is de opvolger van Lennart Thy bij VVV en moet komend seizoen voor de doelpunten zorgen in Venlo. De 1.93 meter lange spits speelde in het verleden 79 Bundesliga-wedstrijden en stond onder contract bij clubs als 1899 Hoffenheim, Borussia Mönchengladbach, 1. FC Nürnberg en VfL Bochum.

Kum neemt met zijn 32 jaar eveneens de nodige ervaring met zich mee. De verdediger werkte eerder bij ADO Den Haag al samen met VVV-trainer Maurice Steijn en stond de afgelopen twee jaar onder contract bij Roda JC, waarmee hij het afgelopen seizoen uit de Eredivisie degradeerde.

Technisch manager Stan Valckx is blij met de komst van Mlapa en Kum. 'Peniel, die als bijnaam Penny heeft, is een fysiek sterke aanvaller met veel dreiging. Hij is snel, tweebenig, dus zeker van toegevoegde waarde. Hij is een echte aanwinst. Dat geldt ook voor Christian. Hij is natuurlijk enorm ervaren en bovendien op alle posities achterin inzetbaar. Kum is echt zo'n voetballer die je om een boodschap kunt sturen. We zijn blij met zijn komst.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.