VVV slaat dubbelslag met twee nieuwe middenvelders

Reacties

VVV-Venlo heeft dit seizoen de beschikking over Peter van Ooijen en Martin Samuelsen. De 26-jarige Van Ooijen komt transfervrij over van Heracles Almelo en tekent voor twee seizoenen. Samuelsen (21) wordt gehuurd van West Ham United, waar VVV een samenwerkingsverband mee heeft.

VVV slaat dubbelslag met twee nieuwe middenvelders

Van Ooijen is een controlerende middenvelder die na zijn vertrek bij Heracles meetrainde met Jong PSV. Hij genoot zijn jeugdopleiding in Eindhoven. 'Peter is een ervaren speler die bewezen heeft goed uit de voeten te kunnen op diverse posities. We zijn zeer tevreden met zijn komst', aldus technisch directeur Stan Valckx.

De Noor Samuelsen speelt als aanvallende middenvelder en kwam op vijftienjarige leeftijd in de jeugdopleiding van Manchester City terecht. Later vertrok hij naar West Ham, dat hem eerder al verhuurde aan Peterborough United, Blackburn Rovers en Burton Albion.

'Voor mij is VVV-Venlo een club die prima past in mijn ontwikkeling', zegt Samuelsen op de clubsite. 'De Eredivisie is voor iedere jonge speler een stap in de juiste richting. Als je het in de Eredivisie goed doet, is dat goed voor je reputatie als voetballer.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.