VVV rekent nog altijd op Griekse transferklapper

Reacties

Vijf weken na de degradatie van VVV-Venlo lijkt het nog rustig rondom Eredivisie-topscorer Georgios Giakoumakis, maar schijn bedriegt volgens de club. Vanuit De Koel wordt beweerd dat de interesse in de Griekse spits groot is en nog altijd toeneemt.

VVV rekent nog altijd op Griekse transferklapper
© Pro Shots

Naast clubs uit Engeland, Italië en Duitsland werd ook vanuit de Amerikaanse MLS geïnformeerd naar de man die afgelopen seizoen liefst 26 keer trefzeker was. Vooralsnog zat er geen aanbieding bij die zowel VVV als Giakoumakis kon bekoren. 'We gaan voor de juiste prijs en ook de speler moet de competitie interessant vinden', zegt algemeen directeur Marco Bogers. 'We gaan ervan uit dat we hem tegen de voorwaarden die wij stellen kunnen voorkopen.' Ofwel: VVV mikt nog altijd op een bedrag tussen de zes en tien miljoen euro, het prijskaartje dat eerder aan de zesvoudige international werd gehangen.

Staf
Ondertussen hakt de degradatie er behoorlijk in bij de Venlonaren. Niet alleen neemt de club afscheid van het overgrote deel van de selectiespelers, ook de trouwe stafleden Mark Luijpers (assistent-trainer) en Wim Jacobs (teammanager) hebben te horen gekregen dat er voor hen na langdurige dienstverbanden geen ruimte meer is in De Koel. VVV neemt na een jaar ook noodgedwongen afscheid van spitsentrainer Frank Demouge, die door Giakoumakis veelvuldig werd geprezen voor diens aandeel in zijn doelpuntendrift.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer VVV-Venlo
Meer over VVV-Venlo
Meer G. Giakoumakis
Meer over G. Giakoumakis
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.