VVV houdt begeerde Susic langer in Limburg

Reacties

Tino-Sven Susic speelt ook volgend seizoen voor VVV-Venlo. Martin Samuelsen heeft daarentegen zijn laatste wedstrijd gespeeld voor de Limburgers.

VVV houdt begeerde Susic langer in Limburg

VVV haalde de 27-jarige Susic een half jaar geleden transfervrij weg bij Antwerp FC. De Bosnische international, die voor een jaar tekende, maakt in Limburg genoeg indruk om de belangstelling van andere clubs te wekken. De Eredivisionist heeft de optie in zijn contract gelicht, zodat Susic een jaar langer in De Koel speelt. 'Er is de afgelopen tijd al veel belangstelling van andere clubs geweest voor Tino. We zijn dus blij dat hij ook komend seizoen bij ons onder contract staat', zei manager voetbal Stan Valckx.

In tegenstelling tot Susic neemt Samuelsen afscheid van VVV-Venlo. De 21-jarige aanvaller keert terug naar zijn geboorteland. Samuelsen kwam afgelopen zomer naar VVV, dat hem voor een jaar huurde van West Ham United. De tweevoudig Noors international kreeg in de eerste maanden in Limburg speeltijd. In 2019 deed trainer Maurice Steijn geen beroep meer op hem.

Het aantal optredens in de VVV-hoofdmacht blijft beperkt tot twaalf duels. In goed overleg is besloten de samenwerking per direct te beëindigen. West Ham United brengt Samuelsen onder bij FK Haugesund.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer T. Sušić
Meer over T. Sušić
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.