VVV gooit roer om na afscheid van Trost en Dusseldorp

Reacties

VVV-Venlo gaat op zoek naar coaches en ander personeel die afkomstig zijn uit de regio en hart hebben voor de club. Dat is onderdeel van de nieuwe koers die de Limburgers willen varen.

VVV gooit roer om na afscheid van Trost en Dusseldorp

De club uit de Jupiler League besloot vorige week het aflopende contract met trainer René Trost (foto) niet te verlengen. De coach uit Kerkrade, die pas één jaar werkte in De Koel, strandde met VVV in de eerste ronde van de play-offs.

Trost wordt door de Venlose leiding afgerekend op de teleurstellende prestaties van de laatste weken, maar ook flirts met zijn vroegere club Roda JC in de media werden hem niet in dank afgenomen.

VVV neemt tevens afscheid van Wim Dusseldorp, sinds januari 2012 in dienst als technisch manager. Dit ondanks het feit dat het contract van de oud-doelman nog een half jaar doorloopt. Directeur Marco Bogers legt tegenover Voetbal International uit: 'We zijn in gesprek over een eerder vertrek. Dat willen we op een nette manier regelen. We willen een andere koers varen. We gaan op zoek naar mensen met een hart voor de club, die verankerd zijn in onze regio. Dat is iets waar we de afgelopen jaren misschien wat te weinig aandacht voor hebben gehad.'

VVV zal geen nieuwe technisch manager aanstellen, maar gaat werken met een technisch platform dat wordt geholpen door adviseurs. Stan Valckx is daarvoor een serieuze gegadigde.

Stel je vraag aan onze clubwatchers op VI Premium. Probeer VI Premium nu 2 weken gratis! Al abonnee van het magazine? Regel hier je gratis toegang.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.