VVV en dwarse Seuntjens per direct uit elkaar

Reacties

Ralf Seuntjens heeft zijn laatste wedstrijd voor VVV-Venlo al gespeeld. De aanvaller leefde de laatste weken in onmin met zijn club, beide partijen hebben nu besloten om het contract per direct te ontbinden.

VVV en dwarse Seuntjens per direct uit elkaar

Seuntjens besloot begin april om zijn aflopende contract bij VVV niet te verlengen en begon daarna tijdens de thuiswedstrijd tegen De Graafschap op de bank. De aanvaller kwam wel al snel binnen de lijnen en nam de gelijkmaker voor zijn rekening. Vervolgens liep VVV uit naar een 4-1 zege.

Na afloop beklaagde Seuntjens zich over zijn plek op de bank. De aanvaller zei dat hij alleen maar uit de basis was gehaald omdat hij besloten heeft om VVV na dit seizoen te verlaten. Steijn greep daarop in en liet Seuntjens buiten de selectie voor het uitduel met SC Heerenveen.

'De club heeft dit besluit moeten nemen omdat de kernwaarden van VVV, saamhorigheid en respect, in het geding waren', zo klonk het toen. 'Later in de week wordt de ontstane situatie opnieuw bekeken. VVV wil de competitie op een gepaste manier afsluiten en daarbij is het van groot belang dat alle gezichten dezelfde kant op staan.'

Nu is dus besloten om helemaal uit elkaar te gaan. VVV laat weten dat The Seun of God in de laatste twee competitieduels niet meer in actie komt, maar dat er op een later moment nog wel op een goede manier afscheid wordt genomen van de aanvaller. Hij wordt al een tijdje in verband gebracht met een overstap naar NAC Breda. Dat is een droom van Seuntjens, die in Breda werd geboren maar nog nooit bij NAC voetbalde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.