VVV dreigt smaakmakers kwijt te raken

Reacties

VVV-Venlo houdt rekening met een vertrek van Clint Leemans en Vito van Crooy. Voor de twee spelers, beiden 22 jaar en nog onder contract tot medio 2019, bestaat serieuze interesse uit de middenmoot en de subtop van de Eredivisie. Vanuit het buitenland bestaat sluimerende belangstelling voor het tweetal.

VVV dreigt smaakmakers kwijt te raken

Leemans (foto) was het afgelopen seizoen, vooral met zijn traptechniek, een belangrijk wapen voor de Venlose ploeg. De bij PSV opgeleide middenvelder tekende voor tien goals en vier assists. Ploeggenoot Van Crooy kon met vijf goals en zes assists ook terugkijken op een geslaagd debuut op het hoogste niveau. Een aantal clubs heeft zich inmiddels bij VVV gemeld voor de aanvaller, een product van de Venlose jeugdopleiding.

Eerder werd al duidelijk dat de Noord-Limburgers het nieuwe seizoen zullen beginnen zonder Romeo Castelen, Torino Hunte, Lennart Thy, Jens Janse en Emil Riis Jakobsen. VVV wist Lars Unnerstall (gehuurd van PSV) en Damian van Bruggen (transfervrij overgenomen van PSV) wel te behouden en legde daarnaast Jerold Promes, Roel Janssen en Nils Röseler langer vast.

Voor de rest bleef het de afgelopen weken rustig in De Koel. In het streven naar een kwaliteitsimpuls van de selectie oriënteert de club zich andermaal nadrukkelijk op de Duitse markt.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.