VVV deelt Peeters en Tissoudali disciplinaire schorsing uit

Reacties

Mink Peeters is er zaterdag niet bij als VVV-Venlo het opneemt tegen Willem II. Het negentienjarige talent is om disciplinaire redenen uit de selectie gezet. Dit geldt ook voor Tarik Tissoudali.

VVV deelt Peeters en Tissoudali disciplinaire schorsing uit
© Foto: Twitter @vvvvenlo

VVV bereikte op 24 augustus een akkoord met Real Madrid over de huur van de geboren Nijmegenaar. De door Ajax opgeleide aanvaller kwam sindsdien geen enkele minuut in actie voor de promovendus in de Eredivisie. Trainer Maurice Steijn geeft in de Limburgse voorhoede de voorkeur aan onder anderen Lennart Thy, Vito van Crooij, Ralf Seuntjens en Torino Hunte.

Daar komt dit weekend in ieder geval geen verandering in. VVV maakte vrijdagmiddag bekend dat Peeters om disciplinaire redenen geschorst is er dus niet bij is tegen Willem II (aftrap 18.30 uur). Peeters speelde overigens wel mee in het KNVB-bekerduel met Blauw-Geel '38 (0-3).

Peeters is niet de enige die enkele dagen moet afkoelen. Na het nieuws over Peeters maakte VVV ook bekend dat Tissoudali vanwege zijn houding korstondig uit de selectie is gezet.

VVV kan wel een overwinning gebruiken tegen de Tilburgers. De laatste Eredivisie-zege van de ploeg van Steijn dateert van 30 september (0-2 bij Excelsior). Wel werd er afgelopen weekend knap gelijk gespeeld tegen Feyenoord (1-1).

Samenvatting Feyenoord - VVV-Venlo
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.