VVV aast op Arsenal-talent Nwakali

Reacties

VVV-Venlo hoopt de flitsende start in de Eredivisie komende week een positief vervolg te geven met het aantrekken van enkele nieuwe spelers. De Limburgers, zaterdagavond met 3-0 te sterk voor Sparta Rotterdam, hebben goede hoop op de komst van Kelechi Nwakali (19).

VVV aast op Arsenal-talent Nwakali

De dynamische, technisch vaardige middenvelder staat nog vier jaar onder contract bij Arsenal. De Londenaren leenden de Nigeriaanse jeugdinternational, twee jaar geleden uitgeroepen tot beste speler op het WK Onder-17 in Chili, vorig seizoen uit aan MVV Maastricht. In de Limburgse hoofdstad liet Nwakali een uitstekende indruk achter. VVV wil nu profiteren van het feit dat Arsenal de jongeling elders nog een jaar wil laten rijpen. De clubs zijn naar verluidt dichtbij een huurovereenkomst.

Komende week denkt VVV ook eindelijk de huur van aanvallende middenvelder/vleugelspeler Mink Peeters (19) van Real Madrid af te kunnen ronden. De Eredivisionist bekijkt mogelijkheden om de niet al te brede selectie voor het sluiten van de markt nog verder uit te breiden.

'Teamgeest basis voor zege VVV op zwak Sparta'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.