Vriend en vijand loven Messi: 'Toen de vrije trap gegeven werd, wist ik het wel'

Reacties

Lionel Messi bewees vannacht waarom Inter Miami hem zo graag naar de MLS wilde halen, want de Argentijn besliste zijn debuutwedstrijd hoogstpersoonlijk. De reacties waren na afloop dan ook lyrisch.

Vriend en vijand loven Messi: 'Toen de vrije trap gegeven werd, wist ik het wel'
© Pro Shots

Na afloop stond David Beckham, mede-eigenaar van de club, het kanaal van de MLS te woord. 'Toen die vrije trap gegeven werd, had ik wel een gevoel dat het zo moest zijn', aldus de Engelsman, die zelf ook wel het één en ander weet over het scoren uit een vrije trap op belangrijke momenten. 'Vanavond was een droom die uitkwam voor iedereen in het stadion. Iedereen die kwam om Lionel alleen maar op het veld te zien stappen, laat staan dat dit zou gebeuren. Daar heb ik bijna geen woorden voor', aldus Beckham, die bijna emotioneel werd na het doelpunt.

Ook coach Tata Martino had de superlatieven in de aanslag voor zijn pupil en landgenoot, met wie hij ook bij Barcelona samenwerkte. 'Het is een film die zichzelf altijd herhaalt. Het lijkt wel dat hij alles geeft om een nieuwe film te schrijven. Natuurlijk zijn er belangrijkere en minder belangrijke momenten, maar hij is er al tijd om films te schrijven', zei de trainer.

Natuurlijk wist tegenstander Cruz Azul dat ze in de problemen zaten toen ze op zo'n moment van de wedstrijd een vrije trap weggaven op zo'n plek. 'We weten allemaal dat een vrije trap op die plek voor hem zoiets is als een penalty', sprak Augusto Lotti, speler van Cruz-Azul.

Bekijk hier al onze video's
Meer L. Messi
Meer over L. Messi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.