Vrees omtrent opgeleefde Sánchez wordt werkelijkheid

Reacties

Internazionale en Chili moeten het de komende twee tot drie maanden zien te stellen zonder Alexis Sánchez. Dat heeft Reinaldo Rueda, bondscoach van Chili, bevestigd.

Vrees omtrent opgeleefde Sánchez wordt werkelijkheid

De dertigjarige Sánchez raakte geblesseerd in het oefenduel tussen Chili en Colombia (0-0) en al snel was duidelijk dat het om een zware blessure zou gaan. De Chileense aanvaller heeft schade opgelopen aan zijn enkelbanden en zal bij Inter worden onderworpen aan extra tests om uit te wijzen hoe groot de schade exact is.

Rueda stelt dat er mogelijk een operatie nodig is om het probleem te verhelpen. 'Hij moet misschien wel onder het mes. Dat moet zijn club bepalen. We moeten hem zeker twee tot drie maanden missen en dat is erg jammer, want hij begon juist lekker te spelen bij Internazionale, ook in de Champions League. Hij was blij en heel erg gemotiveerd. Nu moeten we weer afwachten hoe zijn blessure zich ontwikkelt.'

Daarmee verwijst de bondscoach van Chili naar het feit dat Sánchez een assist afleverde in het met 2-1 verloren Champions League-duel en in de Serie A al trefzeker was tegen Sampdoria. In laatstgenoemde wedstrijd kreeg Sánchez ook een tweede gele, en dus rode, kaart wegens een schwalbe. Desondanks leek de Chileen inderdaad op te leven in Milaan nadat hij door de Nerazzurri werd verlost uit zijn situatie bij Manchester United, dat hem voor één seizoen verhuurt aan de Italiaanse club. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer A. Sánchez
Meer over A. Sánchez
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.