Vormer bezorgt Club Brugge de winst na eerste Feyenoord-goal Diemers

Reacties

Mark Diemers heeft zijn eerste doelpunt voor Feyenoord gemaakt. De van Fortuna Sittard overgekomen middenvelder scoorde donderdag in een geheim oefenduel met Club Brugge, dat de Rotterdammers (door een goal van Ruud Vormer) met 2-1 verloren.

Vormer bezorgt Club Brugge de winst na eerste Feyenoord-goal Diemers
© Pro Shots

Feyenoord-trainer Dick Advocaat stuurde op het trainingscomplex van de Belgen een behoorlijk sterk elftal het veld in. Hij koos voor veel beoogde basisspelers, behalve onder de lat. In het doel startte namelijk Ramón ten Hove in plaats van de bij Jong Oranje aangesloten Justin Bijlow en de geblesseerde Nick Marsman, al moest de 22-jarige goalie al na een kwartiertje geblesseerd naar de kant. Voor hem kwam talent Tein Troost.

De door NAC Breda opgeleide jongeling hield tot tien minuten na rust zijn doel schoon, maar toen zorgde Odilon Kossounou voor de openingsgoal. Met zijn eerste goal in Rotterdamse dienst trok Diemers de stand vrijwel direct daarna weer gelijk, voordat nota bene Club Brugge-captain Vormer (de ex-Feyenoorder had ook al de assist gegeven bij de openingsgoal) de eindstand bepaalde op 2-1.

Bij Feyenoord bleef Marcos Senesi aan de kant, maar Ridgeciano Haps, Eric Botteghin, Steven Berghuis, Jens Toornstra, Bryan Linssen en Nicolai Jørgensen speelden allemaal negentig minuten. Het was voor de ploeg van Advocaat de laatste oefenwedstrijd van deze voorbereiding, Feyenoord start de Eredivisie op zaterdag 12 september (aftrap om 20.00 uur) met een bezoek aan PEC Zwolle.

Opstelling Feyenoord: Ten Hove (15. Troost); Nieuwkoop, Botteghin, Geertruida, Haps; Toornstra, Diemers (60. Narsingh), Burger; Berghuis, Jørgensen, Linssen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.