Voorspel PSV - Ajax: kies jouw favoriet en profiteer van de bonus

ADVERTORIAL – Het is de dag van de waarheid voor de twee grootste titelkandidaten in de Eredivisie. De koppositie staat vanmiddag op het spel bij PSV tegen Ajax. Wat is jouw verwachting? Bekijk de speciale acties en speel mee bij Jack's! Er is een bonus van 50 procent beschikbaar.

Voorspel PSV - Ajax: kies jouw favoriet en profiteer van de bonus
© Pro Shots

Speciaal voor de topper pakt Jack's uit met een bijzondere actie. Denk jij dat PSV gaat winnen? Of dat het een gelijkspel wordt of Ajax gaat zegevieren? Iedere keuze kan door de bonus meer opleveren. Jack's biedt een 50% winstverhoging aan bij het voorspellen van de wedstrijduitkomst. Een voorbeeld: waar de odd voor een overwinning van PSV normaal 3.80 was geweest, is de quotering na de verhoging plotseling 5.20.

Zo werkt de bonus: kies op de wedstrijdpagina de door jouw verwachte uitkomst van de wedstrijd en na het selecteren van PSV, Gelijk of Ajax verschijnt het inzetvenster. Daar is de bonus te selecteren. Een aantal voorwaarden:
- De maximale inzet bedraagt € 250.
- De maximale extra winst bedraagt € 50.
- De winstverhoging kan niet worden gebruikt in combinatie met andere bonussen.

PSV
PSV begint als koploper aan de kraker en is met vijf overwinningen op rij in de Eredivisie uitstekend in vorm. De selectie heeft in de winterstop een impuls gekregen door de komst van spelmaker Joey Veerman en de blessurecrisis is ook achter de rug. Reden genoeg voor optimisme dus in Eindhoven. Denk jij dat PSV in eigen huis revanche gaat nemen voor de 5-0 nederlaag in Amsterdam van drie maanden geleden? Zoals aangestipt is PSV op basis van de quoteringen wel de underdog. Met boost is de odd voor een zege van de lijstaanvoerder maar liefst 5.20.

Jack's biedt ook een aanlokkelijke Special aan voor PSV: de odd voor een assist van Cody Gakpo is verhoogd naar 3.50. De sterspeler van de Eindhovenaren is na Dusan Tadic degene die in de Eredivisie het vaakst een goal heeft voorbereid. Tadic heeft dertien assists gegeven en Gakpo staat op tien assists, maar daarbij moet wel gezegd worden dat de PSV'er minder minuten heeft gemaakt. Gemiddeld bereidt hij in het huidige Eredivisie-seizoen per negentig minuten zelfs vaker een goal voor dan de Ajax-captain: 0.85 ten opzichte van 0.73.

Ajax
Heb jij meer vertrouwen in Ajax? Inclusief winstverhoging is de quotering voor een zege van de Amsterdammers 2.47. Zelden kan inzetten op een overwinning van Ajax in de Eredivisie zoveel opleveren. De ploeg van Erik ten Hag moet winnen om de rivaal uit Eindhoven deze zondag al te passeren.

Ook vanuit Ajax-oogpunt zijn er meer dan interessante Specials, bijvoorbeeld die met Brian Brobbey. De odd voor Team wint en speler scoort is flink verhoogd naar 4.00. Brobbey beleefde vorige week een geweldige rentree door direct twee keer te scoren in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. De quotering voor een assist van Dusan Tadic heeft ook een boost gekregen en is nu 2.25. Een prachtige odd, want de linksbuiten van Ajax is met grote afstand de speler die dit seizoen het vaakst een kans heeft gecreëerd (in totaal al 77).

Wil jij gewoon als neutrale kijker genieten van de clash tussen de twee meest scorende teams van de Eredivisie? Dan is deze Special iets voor jou: Gelijkspel & beide teams scoren (5.00).

Geniet van de heerlijke voetbaldag en pak je kansen bij Jack's om zo de wedstrijden met extra spanning te beleven. Er zijn op deze Super Sunday ook aanbiedingen voor de Engelse kraker tussen Chelsea en Tottenham Hotspur, met verhoogde odds voor doelpunten van Hakim Ziyech (4.25) en Steven Bergwijn (7.50). Voor nieuwe spelers is bovendien een free bet tot 50 euro beschikbaar.

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's