Voormalige Roma-ster springt weg bij brullende leeuw na knotsgek idee

Reacties
Voormalige Roma-ster springt weg bij brullende leeuw na knotsgek idee
© SportsCenter
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Liefst 466 officiële wedstrijden speelde Kostas Manolas op het hoogste niveau voor hij afgelopen zomer een lucratieve klapper maakte. De Griek vertrok naar Sharjah FC in de Verenigde Arabische Emiraten. Daar had de communicatie-afdeling wel een heel apart idee voor de presentatie-video.

Manolas, nu ploeggenoot van onder anderen de voormalige Barcelona-spelers Miralem Pjanic en Paco Alcácer, tekende afgelopen week een contract bij de club. Sharjah FC is de trotse koploper in de Verenigde Arabische Emiraten en denkt er met de verdediger een goede kracht in de titelstrijd bij te kopen. De 42-voudig international werd daardoor weggekaapt bij Olympiakos Piraeus, waar hij zat na zijn glorieuze Italiaanse avontuur bij AS Roma en Napoli.

Tijdens de opname van zijn aankondiging besloot iemand in het media-team van Sharjah FC dat het een goed idee was een leeuw te strikken. Manolas werd gevraagd naast het roofdier plaats te nemen en een pose te maken. En die opdracht volgde hij netjes op.

Tot het beest begon te brullen. De Griek wist niet hoe snel hij pas op de plaats moest maken, toen het beest opveerde. En misschien hadden wij dat niet anders gedaan...

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.